Friday, February 18, 2011

Yuyu Zulaikha tnggal-kn jejak di shout-box aku-lahh (!)

What , Yuyu Zulaikha ? Yng famous + mata bulat + lawa tu ke ? Well , title post memang nk gah je aku ni , kuang-kuang . Of course-lahh , bukan Yuyu Zulaikha yng famous yng men-jadi pujaan si Amir Syafiq tuu-lahh . Anyez Nasri nama yng tk se-gah Yuyu Zulaikha . So beri-kan aku seboleh-bolehnya 2 sebab kenapa mesti dia akan tnggal jejak atau me-lawat pondok buruk aku ni ? Haish . If betul-lahh Yuyu Zulaikha tnggal-kn jejak , aku akan rasa ingin terbangg , cehh .


Tutup cerita ttg Yuyu Zulaikha . Kembali ke dunia nyata . Bukan Yuyu Zulaikha tapi Yuyu Johanna . Lebat lagi followers dia dari aku tauu , well sape-lahh aku ni , har-har-har . Ada tarekan te-sendiri , lebeh-lebeh no comments . Senyuman-nya manes , auww . Mula-mula aku tngok tadi mcam Siti Saerah , adek Siti Nurhaliza tuuu . Betul , tk tipu . Walau-pun mata aku ni memang rabun tp se-kilas muka persis Siti Saerah . Walau-pun ia-nya bukan-lahh Yuyu Zulaikha yng men-jadi pujaan si Amir Syafiq tu , aku tetap rasa be-tuah and nk terbang-lahh . Kah-kah .

Jangan lupa utk singgah ke site , Yuyu Johanna .

p/s : be-lambak masa utk mem-promote blog para-para blogger . anda mahu ?

9 comments:

Yuyu Johanna said...

hye dear,

thanx ya..x sangka kamu buat entry about me.terharu bangat ni. T underscore T = T_T

welcome to family Yuyu On the blog. =)

anyez nasri said...

har-har . it's okay . memang kerap buat mcam ni if tngah senang-lenang :)

cik Ladies said...

ahaha,CL tingglkan komen di cni. suka tak??
YUYU mmg the best :)

Anyez Nasri ツ said...

wah , suka-suka . nk anyez buat entry tk ? haha .

cik Ladies said...

ape salah nye kan review CL skit . kah3 :)

tomato said...

tak femes tak pe.. janji org sukak .. hehe

amir said...

fulamak. x pasal2 yuyu johanna kenal aku. haha. thanks anyez! >,<

*yang pasal aku minat yuyu zulaikha tu slow la sket..huhu

anyez nasri said...

sys tomato : betul-betul . haha . anyez suka sys :)

anyez nasri said...

oh amir , untung-lahh . tk Yuyu Zulaikha , dapat Yuyu Johanna pun , kira okay-lahh tu , kan ? :P