Thursday, June 2, 2011

Kenang daku dalam doa-mu :]


Yeah ! Esok nak baleeeeeeeeeek kampung :D


Kampung aku best . Tk ada sawah bendang , air terjun , k tk ada . Tapi if agak-agak bosan atau ingin lepak port meriah , boleh masuk Betong , Thailand . K , jngan kata area Bukit Kayu Hitam ke Danok ke Hatyai ke apa k , sebab bukan . Ini utara Thailand . Untuk lebeh tahu , search map kt Google k .

7 Jun nanti aku balek Ipoh . Tk lama pun aku be-tapa kt kampung sana . And yang tk best-nya plak kt sana top-up kena cukai . Kena Rm 0.50 k . So , if top-up RM 3 , kena bayar RM 3.50 ler . And kt sana , memang susah utk aku mandi , err kt Ipoh pun sama , tapi sana sebab air sejuk . Serious , sejuk =='

Aku balek sana lama-lama bukan kenapa tapi sebab nk tolong tok and wan aku angkut barang ke rumah baru . Whoa , se-belum ni , rumah tngah-tngah pekan . Tngah-tngah malam dengar mat-mat motor me-rempiiit and bunyi siren polis . K , bising . Tapi lena juga aku tidur sampai pukul 10:00 AM walau-pun begitu , hihi . Rumah kali ni , kawasan pe-rumahan sungguh . Tepi-tepi ada pokok buah . Selalu-nya pergi kebun-kebun wan baru dapat tngok pokok buah . Jadi , agak menarek . Belakang rumah-nya jngan di-kenang , kerana ada pokok pucuk ubi , petai , durian and macam-macam lagi , nyum-nyum ~

Beras sana murah and beras Siam sedaaaaaaaaaaaaaap :D

Err , tolong jaga-kan blog ini k . Aku pergi tk lama . Tk sampai se-minggu pun . Jngan nk me-rungut suruh aku up-dated ke apa , sebab aku takut nk masuk cyber-cafe kt sana , seram . Selamat be-cuti follower's and stalker's . Assalammualaikum :]

4 comments:

Freaky said...

woahh masuk thailand ? best tu tapi ape je yang ada kat thailand ? huhu

Blog Makhluk Asing

Anyez Nasri ツ said...

kt thailand ada apa ? err , shopping . urut-urut badan . haha .

syrupmasin said...

selamat balek kg :)

jia mzy said...

jommm g siam. hehe