Tuesday, June 7, 2011

Random .


Whoa , rindu kian me-nebal akan blog . What , ada yang rindu juga ke ? Aceeceeeh , jari ni kalut me-naip ni . 5 hari tk me-naip , ashk silap button je . Err , mula-laaah ashk nk tekan back-space bnyak kali ni . Tk suka ! Tk suka ! Seperti yng di-jadualkan , 7 June aku akn pulang ke Ipoh .

Jujur , pe-jalanan 3 jam , aku rasa macam 5 jam . Gara-gara office-mate abah aku datang ke kampung and mahu masuk ke Betong , dan abah te-paksa meng-hntar mereka masuk ke sana . Dan ktorng 3 be-anak ni , sudah siap-siap-siap mandi , pack-ing semua , kena me-nunggu . Jenuh kooott . Me-nunggu dan terus me-nunggu . Bosan dan terus bosan . Yng aku exciteeed sudah ni nk baleeeeek rumah . Rindu blog , err k tipu . Rindu bantal busuk :'(

Bnyak benda aku te-lepaaaas .

Ahad lepas aku ke Sungai Petani . Ada kenduri . 2 kereta pergi . Tapi aku di-suruh naik kereta yng drive oleh my brother awesome , Najmuddin . Pe-numpang laen ialah tok and wan . Cool k . Sebab dia drive , well anak muda , faham-faham jea-laaah k . Savvy yng di-pandu tapi sudah mcam Ferrari , haha .

I love my eye-bag :D

K , hari-hari yang amat-amat me-rungsingkan . Sebab nyaaaaaaaaaaaamuk maken lebaaat . Tiap-tiap malam tidur-ku te-ganggu . Weeeeh , aku ni alah pada nyaaamuk . Kaki and tangan and muka aku sudah penuh luka ni :'(

Tk ada aktiviti yng menarek me-laenkan , me-gecat and makan-makan-makan . Seriously , aku baleeek sana , makanan sentiasa muncul . Nafsu makan aku ni mane boleh di-laraaaaang . Dan sekrang , badan aku rasa berat gile k . Tk tipu . Lepas ni , perlu lebeh be-senam .

17 anak tangga yang di-daki 4-5 kali se-hari mampu mem-buatkan aku temengah-mengah k . Tngok , betapa berat-nyaaa aku sekrang ni . Lagi 4-5 bulan aku akan terus me-manjakan badan ni se-belum me-mulakan semula sesi pengajian aku . Harap-harap , dapat kuraaaang-kn berat badan ini .

Okbai . # mane gambar ? tk ada =='

4 comments:

syrupmasin said...

harap2 dapat la ye kurangkan berat bile dah turun bnyak anak tangge tuh :D

fatenalina said...

haaa'aah laah kan..eye bag tu comel~~~~

Anyez Nasri ツ said...

syrupmasin , haha . sudah balek Ipoh pun . kt rumah ni tk ada tangga utk di-daki :'(

fatenalina , sayang gile kott kt eye-bag tu :'(

Tiqiezaidi :) said...

Eyebag tu lah yg buat Comel. Hehe :)