Monday, May 9, 2011

Buat-kaaaaaaaaan saya be-nafsu .

Hai .


Gamba di-atas tidak lgsung me-gmbarkan diri saya . Senang cakap , sekarang nafsu utk meng-updated se-maken lesu . Se-belum nie , aku kerap nk updated . Tapi sejak-sejak post aku semuaa bagai komersial , aduhhh . Rase mcam wartawan hiburan yang kne sentiasa ada dengan ceritaa baru . Tiap kali aku me-naip jugaak , mesti emak akan kata , " kakoook , ape yang ditaip-nya . kerjaaaaaa sakan . " K , pecayaaaa-laah weh , tk semuaa yang kita suke buat , orng pun suke melihat-nyaa . Huh .

Be-belan yang kdang-kdang aku pekak-kan hati serta telinge , jarang utk aku respon . Tapi bila telingaaa kne tareek , tk akn-lahh aku nk buad tengin lagi , kan kan ?

Dulu time waktu sekolaaaaaaaah , test-pad aku sentiasa penuh se-belum waktu exam . Selalu tules di bawah perenggan akher test-pad , " saya tidak memerlu-kan smthing yang tidak mem-bawa ke-pentingan . " Okay , blog nie maseh penting bagi aku . Tapi if esok-esok perasaan aku luntur te-hadap blog , mcam mane ? Korng nk tolong post-kan ke ? Aku just nk share sebab aku bukan jenis berani sangat nk luah kt orng laen . Cuma itu .

K , boleh tolong berahi-kn saya utk terus meng-updated tk ? :D

#okbai .

14 comments:

Freaky said...

teruskan berjalan-jalan di blog org untuk dapatkan idea dan nafsu untuk update

Anyez Nasri ツ said...

tiap hari buat pekara tu . last-last , ramai plak yng tk updated same . haha .

Bro Azqar said...

oiiit!!! please! jage bahase!.. u are under 18 lagi k :P

Akeyla Frr . said...

Hahaha , nice XD

HAJAR hasan said...

err.. entah la. hajar pn tak pasti. tp, lately hajar slalu buat entri pasal blog. wee~ tape. jgn putus asa. alaa~ post a picture then tulis quote pun dikira entry. as long sesuai dgn minat pembaca. all the best. :)

Anyez Nasri ツ said...

Bro Azqar , ops sorry k . anyez sudah genap 18 tahun . haha .

Anyez Nasri ツ said...

Hajar hasan tk macam blog hajar . idea mencurah-curah . hari-hari updated . jealous :'(

Penyu said...

auww... nepsu. kahkah.

Anyez Nasri ツ said...

abaaaaaaaaang Penyu , k . nepsu . not nafsu . haha .

Nay said...

meh sini nak bagi nafsu sikit !

Anyez Nasri ツ said...

haha . alaaaaaaaaaaaaa , kak Nay , bukan payoh pun nk bagi nafsu tu .

fatenalina said...

alaaah..buat la 1 entry..tanya apa diorang nak awk tulis..then, awk g la search pa pe..pas 2 tulis lah..
eh, mcm lari tajuk..em, kalaw awk malas nk berblog dh, sy tak nak follow awk..AMACAM..?!
sudah terangkat nafsu..?!hahaha..^_^

Anyez Nasri ツ said...

oh eeem jee fatenalina ugut anyez ! haha .

fatenalina said...

hehe ^_^