Wednesday, May 11, 2011

Bantuan anda amat di-perlukan .

Hai , Assalammualaikum .

Klik untuk " hulk " .

Jelas ? K , sila bulat-kn mata dngan dngan apa yang aku bulat-kn di-atas . Alor Star , k . Bukan Ipoh . Bukan Batu Pahat . Tapi Alor Star . Course yang aku dapat pun , aku langsug tk thu ape-ape . Kecuali ia-nyaaaa be-kaitan dngan matematik , kan ? Tapi yang aku musykil-nyaaaaaaaaa sekarang , aku ada apply ke ? Course ni ? Biaaa betul . K , damn . Aku pe-lupaaa . Haha .

Jadi sekarang , apa yang you-you all perlu tolong ialah , sila bagi se-butir dua kata . Patut aku kaut atau tunggu rayuan upu aku keluaaaaaa ? K , result utk Politeknik 22 mei ni . Itu ke-mahuan aku .

Klik untuk " hulk " .

And sila beritahu , ape course ni ?

Pffft , aku suka matematik . Tapi asal bukan Multimedia yang aku dapat ? Grr ~ Dan course utk Politeknik pun aku apply Teknologi Maklumat ( pengaturcaraan ) . Jadi lebeh kurang je dngan apa aku dapat ni , kan-kan-kan ? 

16 comments:

syazwani said...

anyez, tggu je tawaran poli & rayuan upu..

bila daftar kolej ni??

Anyez Nasri ツ said...

syazwani , lambat lagi . yang anyez tahu , ini ke-masukan Julai nanti . anyez pun rase nk tunggu politeknik .

tp if tk dapat , maybe pergi juga kott .

Ainismaira said...

Dip In COmputer System n Networking ni bukan kos multimedia.. die lebih kepada sistem komputer.. maksudnya dalaman.. tentang program2.. macam mana nak setup komputer.. nak install OS, nak install software hardware.. n yg ntworking plak cara kita nak configure computer dengan internet dan sebagainya.. cara sambungan yang sesuai.. pastu mungkin akan diajar tentang cara baiki kerosakan komputer, cara meningkatkan prestasi computer.. hee.. sikit sebanyak yg akak tau.. sebab akak blaja kos macam ni dulu.. tak susah, mudah jika berminat.. n blh bg extra kemahiran la.. tapi better tunggu la keputusan rayuan tu n poli.. hope apa yg dikejar dapat n yg dikendong tak berciciran ye ... goodluck :)

Freaky said...

cool course tu. network mcm freaky gak tapi freaky lebih kepada engineering.

Anyez Nasri ツ said...

oh kak Ainismaira , great ! amat mem-bantu . terima kaseh bnyak-bnyak . kerjaya-nya kelak , juruteknik komputer eh ? hihi . tk sangka plak .

itu-laaaaaah , anyez pun rase nk tunggu politeknik ni .

M Fizan said...

tggu k..kalau x minat pn xleh jdi blaja ...

Anyez Nasri ツ said...

abang firdaus , anyez lebeh kepada technician . hihi . macam menarek course ni tp tunggu juga-laaaaaah politeknik :)

Aida Asyikin said...

tunggu politeknik dulu, then baru decide. lagipun lambat lagi kan tarikh masuk?

Ainismaira said...

yup2.. kalo kos kak dulu memang die dah describe.. Juruteknik Sistem Komputer.. Sebab amik kemahiran.. tapi rasanya tak lari jauh la.. sebab nama kos tu dah sama.. computer system n ada belajar pasal networking juga ^_^

Anyez Nasri ツ said...

Aida Asyikin , a'ah . lambat lagi . maseh ada bnyak masa utk fikir :)

Anyez Nasri ツ said...

kakok Ainismaira , anyez if boleh , tkmoh fikir sngat tentag kerjaya ni . tp emak ni ha , ashk tnye course tu nt kerja ape , alahai .

so , anyez rase tunggu result Politeknik dulu . and baru decide :)

Fathiah Hamim said...

eh computer and networking neh bukan pasal maths semata-mata. ada je related to multimedia rasanya.

apa kata awak buat solat sunat istikharah. :)

Anyez Nasri ツ said...

Fathiah Hamim , insya-Allah , akn buat nanti . terima kaseh :)

fatenalina said...

adeh..kenapa kah situasi kau sama saja dgn aku wahai Anyez Nasri..?!haha..kalau saye, tunggu poli dulu..dapat poli, masuklah..pastu kalau dapat UPU tu, lari dr poli masuk UPU..rasanya boleh 'lari' dr poli tu..ada pernah baca tentang sorang budak nie..boleh je..pasal kptm nie, bincang dgn parent lah..duduk bertiga, then discuss..sbb saye pn duk discuss cm tu je..(panjang nye saye komen..ada hadiah tak..?!hehe..kidding..)

Cik Ezy said...

tgu poli dlu la..
=)

Nay said...

adek .. itu maybe susah sikit dari multimedia .. mnx tukar ipoh lerr .. boleh nye :)