Thursday, March 3, 2011

CONTEST POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN (!)

Contest-contest-contest ! Suka betul dngan contest . Ganjaran kebanyakkan-nya bekena-an top-up atau t-shirt atau be-kaitan dngan contest . Seperti title contest , kali ni ada-lahh Contest Pose Menarek dengan Cardigan . Auww , suka-suka . Sebab aku memang pe-gemar cardigan . Walau-pun stok-nya tk bnyak lagi , tapi slow-slow pulun . Hahah . Contest ini telah dianjur-kan oleh Sweet Cardigan . Bukan saya .


Bukan contest tanpa syarat serta hadiah-hadiah-hadiah .Jadi dengan tahap ke-malasan memang dewa gila , so aku just Print Screen saja . Jadi ini ada-lahh syarat yng ditetap-kn oleh tuan em-punya contest . Sekali lagi , bukan saya owner-nya . Untuk maklumat lnjut just klik sini .



Ke-selesaan me-makai cardigan bagi perempuan yng mempunyai ukur lilit pinggul yng lebar , memang rasa selesa dan raggi boleh me-nutup bahagian itu . Ke-sesuaian utk di-padankan dngan apa-apa jenis t-shirt mahu-pun blause tnpa ikut terma warna , ada-lahh pakaian yng paleng selamat utk me-nutup cacat-cela . Cardigan tk perlu-kn bajet yng besa utk me-milikinya . Dan ia-nya ada-lahh pilihan utama bagi muslimah-muslimah yng maintain mahu be-fesyen tapi tetap me-nutup aurat :)


Ke-wajeban te-akher ialah aku mahu tag kepada mereka yng mem-punyai dress-up up-to-date with cardigan iaitu : 

You-you all :)

Check this site : Sweet Cardigan 20.

p/s :  suka untuk mem-beritahu yng contest ini bukan saya owner-nya . tapi hak milik Sweet Cardigan . segala ke-sulitan amat di-kesali . kerana saya updated entry ini tk smpat nk habes-kn ayat . maaf sngat-sngat . utk join , sila klik di site yng di-link di-atas :)




10 comments:

Aimifiqa said...

Saya join Cik Anyez!

http://aimifiqa.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

Cik Ezy said...

ok.. dah join..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/pose-cantek-dengan-cardigan.html

a m e said...

lelaki buleh join ? :O

•§ðþhïêllå• said...

me join !

http://ilysm-sayang.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

a n a . i z z t y said...

me also join :)


http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

sweetcardigan said...

tuan tnh dtg jenguk..
gud luck..

p/s: pd yg interested,kna follow blog sweetcardigan20.blogspot.com trlbih dhulu..

Nienyz Ayub said...

saya join !


http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/03/contest-pose-menarik-dengan-cardigan.html

Cik Yana said...

Jap. Kenapa cik Yana baca komen kat sini macam semua orang ingat cik Anyez anjur kontest ni. Bukan cik Anyez kan?

Cik Ezy said...

ok.. dh betolkn..
hehe..
=)

anyez nasri said...

sekali lagi mahu beritahu yng bukan anyez owner contest ini . please , alert (!)

sila klik pada link yng di-beri .