Thursday, February 17, 2011

Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas.


Ini contest ke-tiga aku join . Dan di-ketahui umum yng contest se-belum ni tk menang pun . Tk ape , tk ada rezeki . Lagi-pun , aku lebeh kepada ingin support kawan-kawan blogger dngan contest mereka . Utk me-meriahkn lagi contest , aku join utk kali ini yng di-anjurkan oleh NORSYUHADA JOHAN .

Contest-nya ialah Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas .


Tanpa perasaan riak dan takbur , aku bukan-lahh nk kata blog simple tapi mem-personakan aku ni ada-lahh ciri-ciri lengkap utk sertai-nya . Tapi if dapat top 10 pun , alhamdulillah-lahh . HAR-HAR-HAR . Bukan pe-tndingan jika tnpa syarat . Nikah pun be-syarat tahuu , ceh . Scrool down utk me-lihat syarat-syarat pe-yertaan .


Sikap mata duetan aku maken me-nigkat lepas tngok hadiah-nya ialah wang tunai be-bntuk top-up . Kah-kah-kah . Oh tuan anjur contest , saya cemburu sekali dngan deko-rasi blog mewah anda . Any tips utk di-kongsi ? Haha . Syarat pe-yertaan tnggal satu je tk di-ikuti lagi iaitu tag kepada rakan . Opss , takmohh tag boleh ? Potensi utk menang , lebeh siket . Haha . Gurau-gurau .

Mereka yng amat-amat be-tuah di-tag ialah : 



6 comments:

meaw said...

acecececeh . sys lawa meaw tak tahan tu . HAHA... t sis buat okay . mekasy tag sis :)

fizalinolie said...

Best ni... hehehe

:: Noonoy :: said...

errkk~ nama sy! haha. camner nie, blog sy xcntik pun, segan lak nk join contest ni. hemo3.. ;)

:: Noonoy :: said...

erkk~ apa2 pun, thnx tag~ :)

Anyez Nasri ツ said...

sys lawa meaw , auw-auw . haha .

Anyez Nasri ツ said...

noonoy : of course-lahh name you , acecehh .