Friday, January 28, 2011

Thank you Nuffnang dan Tune Talk .


Tengah malam yng sunyi sekali . Situasi diri yng amat tk keruan . Jauh-kn diri dari Facebook . Te-detik niat di-hati utk check email . Sejak join Nuffnang dan Churp Churp ni , harus rajen check email . Just 1 message on inbox . Yng laen bnyak delete . Rupa-rupanyaaa keputusan tentang contest anjuran Nuffnang serta Tune Talk iaitu WTF about Tune Talk ? telah di-umumkan .


Hadiah-nyaa ialah Tune Talk Mobile Prepaid SIM card + RM 100 credit . Sape mahu bagi , kan-kan ? Tapi sape nk bagi semua tu tanpa usaha dan kerja , kan ?

Se-minggu lepas , aku sekadar suka-suka utk sertai-nya . Se-lepas baca ttg Tune Talk serta ke-lebehannya , aku rasa ia-nya smthing yng amat menarek . Sebab ? Pelbagai kemudahan dan le-lebehan diberi-kan . Tk pecaya ? Jom baca entry yng aku buat khas utk contest ini dan akher-nya layak men-jadi salah se-orng pe-menang .


Tk pecaya lagi ? Jom serbu laman se-sawangnya , Tune Talk

Happy sngat-sngat malam ni . Mahu tidur ni , mahu te-snyum je-lahh aku . Haha . Terima kaseh Nuffnang . Terima kaseh Tune Talk Mobile . 


Cuma yng mem-belengu aku skrang ialah , mcam mane aku nk ambek ? Kena ambek di pejabat Nuffnang selewat-lewatnya 31 Januari ni . Memang tk jauh Ipoh ke Kuala Lumpur tapi keadaan abah aku yng kerja shift ni , susah . Insya-allah , jika benar ini rezeki utk aku , aku pasti akn sampai .

Dan ini-lahh memori paleng manes sebagai blogger :)

Opss , maseh ada tugas buat aku . Iaitu kena kemas-kini ceritaa pengalaman aku be-sama Tune Talk Mobile :)



5 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, best nyeh. thniah2!
kalu xnk amek, bley nk tlg g amek kn. haha! xD

Kotakudukuit ツ said...

wee , terima kaseh :P mahu ambek , tp tk mahu boleh ke tk :(

nabilah said...

meh nabilah tolong amikkan. :)

Kotakudukuit ツ said...

nabilah , boleh ke ? haha . excited sudah ni . sebab parents memang tk dapat pergi kl pun :(

nabilah said...

pejabat tu dekat mne?