Thursday, January 13, 2011

Tanpa aku sedari .

Selamat petang .

Klik (!)


Ia-nya dari Sarah Ramora . Award tu sudah lama di-post dalam entry dia . Se-belum result PMR kelua lagi . Dan aku-lahh orng te-akher yang terima award tu , maybe-lahh . 

Tadi aku log-in Nuffnang . Check referrals dan ada link dia . Terus-lahh blog-walking . Baca punye baca , scrool down bawah dan bawah , jumpa-lahh award untuk aku tu . Ter-kejutt kejap . Sebab aku lngsung tk sedar akan ke-wujudan blog dia dalam friends list aku . Sorry-lahh yea :P

Dalam ketogori award aku tu , ada 3 pe-menang . Yang men-jadi tnda tanya serta per-soalan aku ialah , hyper sngat ke aku ? Kenapa tk bagi je kt Encik nakal tu . Dia lebeh hyper tahu . Pem-beri award ni kata , award ni simple gile . Tapi elok-lahh sngat tu . Aku-kn spesies simple tp mem-personakan . Bagi aku ia-nya persona-kan aku . Tahniah ! Haha . Bukan senang thu nk persona-kn kak anyez  nie . Be-untung thu :D

Akher kata dan pe-nutup perenggan , terima kaseh daun keladi :)


3 comments:

! Encik Nakal ! said...

hakhakhakhak~~

Kotakudukuit ツ said...

suka-nya dia . haha .

fatin said...

macam perli blog fatin jer ;(