Thursday, January 13, 2011

Cuba bikin panass (!)

Gua tk kental . Sebab gua mudah me-lenting . Manusia sekarang biasa-lahh benci-membenci ni . Kiamat sudah dekat . Maseng-maseng sibuk kumpul dosa . Lepas ni tk boleh sudah . Sebab sudah mati . Semua berasak-asak mahu ke neraka . Ramai yang kata , tiket ke situ , murah dan senang nk dapat . Tapi gua tk mahu . Gua mahu ikut kata bapak gua , " derr  , biaa susah-susah dulu baru senang kemudian . "

Memang susah nk puas-kan hati orng . Bukan se-mudah order " anee , abc satu . " utk senang-kan hati orng . Sejak tk sekolah ni , bibir gua memang lembut je sebab lama tk maki . Tapi relax lu . Nmpak-nya ada rezeki gua mahu maki orng . Syukur , alhamdulillah . Kalau gua dapat lu , memang gua belai lu macam Paris Hilton thu ! Jngan sampai gua ambekk kapak , tetak kepala lu !

* Bapak ahh , mulut lu asal macam sial ? 

Bila lu be-depan dngan gua , lu akan blaja erti " fikir dulu se-belum cakap . " Jngan smpai lu di-paksa minum air racun tikus be-gazillion liter . Kah-kah . Orng spesies lu nie gua panggil , " setan tk be-label " tahu . Terus-terang , gua rase ter-hina dengan panggilan lu tu , celaka . Jadi , hentikan-lahh dengan sikap sinister tu . Me-luat betul gua dngan celaka-celaka macam lu ni . 

Lu jngan nk pungpangpungpang kt sini , gua tk mintk lu baca apa yang gua tules . Ini port shisha gua jadi gua taiko sini ! Jngan nk kata-kata gua . Lu tu bodoh (!)

Lu memang saja buat gua angiiinn . If lu nk be-gurau senda , pergi port laen . Kau agak-agak ahh babi . Sese-teruk gua pun tk pernah-lahh pergi shoutbox orng dan kata , " wei bodoh bajet bagus . " If gua nak kata pun , gua siap tnggal link thu . Tapi lu , pengecut . Heshh . Lu ni saja je nk buat gua kata lu gaya anak haram

Nilai sosial aku memang lemah . Jadi , ada masalah ke ? Aku tk be-gaul dngan budak suku urban town mcam kau tu . Harap maklum . 

Good bye , bullshit * lu babi .

6 comments:

luvYOU said...

ouch..mrh btul ye..
haih..sapelah yg dengki sgt tuh..sabar ye..
buat tak tau aje kayh ;)
jgn amik ati sgt lah..
amik ati dgn pengecut takde gune wak ;)
sebyum ciket :)

NOOR FATIN said...

org yg tak letak nama tu pengecut. keh3. jgn layan ok. biar dia je yg gila

iszieylyanziy said...

stalker ,,hate org2 y cm tu

Kotakudukuit ツ said...

dasar pen-gecut , kan-kan ? alhmdllah . tadi je emo kejap , skrang sudah okay . thanks guys :P

~ ナフィルザ ~ said...

wow~
jahat nyer manusia itu..
ignore je orang macam ni, saya pun pernah kena..
wat bodo je, diorang jeles..hehehe

Kotakudukuit ツ said...

annoying sngguh , kan-kan ?