Friday, December 31, 2010

Special gift for New Year 2011 .

Selamat tengahari .

Amboi , sekarang se-maken galak yea para-para blogger dengan award maseng-maseng . And disebab-kan aku agak lewat utk mem-beri kepada mereka yang be-tuah , aku dengan tk kreatif-nya telah mem-bina se-buah award pagi-pagi hari lagi , acecehh . Perasan tk ayat be-tuah tu ? Ha , ini award khas utk aku beri-kan kepada blogger yang blog-nya bikin gua teruja + cemburu + tabsub utk beblog-walking ke blog dorng .

So yang ala-ala tk bape nk tabsub sngat gua nk terjah tu , sorry-lahh yea . Walau-pun blog aku tk se-teruja mana and ada lebeh vogue and korng akan kata aku me-milih or tk sedar diri blog aku pun huduh , ikut suka korng-lahh . Aku just mem-beri kepada orng yang layak terima sahaja . Segala surat layang atau surat kiriman pos jiran se-belah rumah aku tu , tk di-layan :D

Mahu tahu tk ciri-ciri bakal terima award dari aku ? Scroll down-lahh cepat !

|
|
|
|
|
|


  • Ayat yang men-gancam serta tajuk entry yang menarek .
  • Suasana per-sekitaran bersih + aman + damai + tk men-jelikkan .
  • Layout yang kemas serta me-nenangkan .
  • Kreatif serta inovatif , cewahhh .
  • Mesra blogger .


Ha , cukup-lahh tu . Kdang-kdang aku pun se-mesra + se-kreatif mana . And buat you all rase-rase blog korng wajar-lahh terima award tk mahal aku ni , rajen-rajenlahh men-jerit di kotak Shoutbox di tepi sudut tu . Iyea-lahh , kdang-kdang aku tk sempat nk terjah blog korng and tk thu pun korng followers aku sebab korng tk mesra alam-lahh , kurang menonjol-lahh and selalu-nyalahh kan , kurang tinggal jejak . Grr . Habes , macam mane-lahh aku nk tahu korng tu rakan-rakan blogger aku , ish-ish .

Award nie tk terhad atau ada tarekh tutup pun . Agak-agak korng bukan pe-nerima minggu nie , minggu depan , Insya-Allah . Aku sendiri akan lebeh aktif beblog-walking . So nantikan-lahh jejak aku di Shoutbox korng . Sampai di-sini sahajaa-lahh yeaa . Eh-eh-eh , mane rupa award-nya ? Alamakk , lupa plak nk tayang award murah aku tu . Be wait haa !


Dalam hidup aku , segala-nya perlu simple tapi mempersona-kan .

Untuk para-para pe-nerima , anggap-lahh award ini sebagai hadiah Tahun Baru 2011 and sekadar per-hargaan dari aku . Bukan utk di-tag . Harap-harap segala azam baru korng , te-laksana and yang penting berusaha utk me-realisasikan azam ter-sebut . Dan juga usaha utk meningkat-kan kredit Nuffnang anda . Kah-kah-kah .

Assalammualaikum .

* BUKAN UNTUK DI-TAG KEPADA SE-SIAPA WALAU-PUN ANDA MENERIMA-NYA .





11 comments:

RaafikJahat said...

Adakah saya berpotensi untuk mendapat award ini ? :)

Kotakudukuit ツ said...

amboi . award murah je tu , sudi ke terima abang hoi ?

ahmooy fyqa said...

FUYO =.= first time hang kasi dekad chek award . suka buad chek kembangg naa . * blog chek ta lawa punn =.=

nazirulhazwan~ said...

ferghhh!thanks babe utk award ni. buat den rase teharu la pulak:) maceh3

Kamil ace said...

kne amek ea??ahaha, ok thanks

Nadyra said...

bole amek da? tengkiu. have a nice day ya. :)

HuMayRa_96 said...

thnks bg sy award ni .
sgguh tak sgka ! hee~
thnks again sis ;)

Kotakudukuit ツ said...

terima-lahh award yang tk se-berapa tu yea :)

dumbo . said...

wahhh ! teruja teruja :D thanks thanks ! ;)

amalia izzati said...

hey sis. thanks for the award. i really appreciate it.

Amirah Najihah said...

terima kasih kakak kembar ! hee ~