Saturday, December 10, 2011

Setelah dua bulan dan kini ...


Assalammualaikum .

Hi semuaaaaaaaaaaaaa ! Whoa , teruja gila nk updated blog . Bila last ping new entry ? What , 16 Oktober ? Skrang sudah 10 Dec ? Blurp ! Hamper dua bulan . Sudah lama jugalah tk touch-touch kt blog ni . Kesihaaaaaaaaannyeeeeeew dieeeeeeew , eeeeeiiiuu . Kcukup , mula sudah gediknya , haha xD Sign in tadi siap lap-lap screen , konon-konon betul-betullah bersihkan blog yng behaaaaaabuk ni , puiiih . Honestly , buat petama kalinya saya boleh mengatakan yng saya sedaaaaaaaang , " cuti semesteeeeer " . Fu-yoh , bangganya . Bukan lagi , " cuti sekolah " , jeng-jeng . K , kebetulan cuti semester sama dngan cuti sekolah .

Err , since 23hb lepas lagi sudah mula cuti . Baru harini benafsu nk updated .


So , apa yng korng buat sepanjang cuti ? Kfine , honestly , aku rasa tk mampu nk cuti lama-lama-lama ni sekadar duduk memerap di rumah tanpa melakukan aktivit yng befaedah melainkan be'facebook . Err , befaedah ke tu ? Ktukar ceritaaaa :D Ooh yea , awal bulan ni aku adalaaah juga keluar and holiday atau kata lain , " pergi kenduri " jeee pun and rasalah juga have fun holiday ni ! Ke mana ? Nun jaaaaaauh , Penang :P

Banyak plan hendak dilaksanakan tapi setakat ni tk terlaksanakan lagi . You know what , aku maseh tk bekesempataaaan menonton Ombak Rindu . Apaaaaa boooooo ? Nk kena lempaaaang dngan selipar ? Haha xD Guraaau . Tapi seriously , tk tengok pooong lagi :'( Seperti dirncang , sepatutnya khames lepas tapi urgent case , tepaksa cancel sebab kena pulang ke kampung .

And Isnin nanti , keluarlah result utk Final Exam . Fu-yoh , gentle gila aku sebab tk cuak . Ktipu , nmpak tk muka tipu ni ? Err , risau . # Tutup muka dngan bantal ==' Itulah , time exam main-main-main tk henti . Tidur lewaaaat bajeeeeet study leeteeeeew , ceh . K , mengharapkan result setanding usaha . Walaupun tk hebaaad mana . Tooooolong , tk mahu repeat ! :'(

Ada masa and rezeki , aku akn updated lagi . Insya'Allah .

7 comments:

Addin-Lee said...

aha . aku pon bru je hupdate . dh bersawang kot blog aku tu ! :D

cuti nie aku duk rumah jela ~ ombak rndu aku tak tngok2 lagi . kat FB dh belambak org hupdate sttus psal tu .

Anyez Nasri ツ said...

Addin-Lee , status-status mereka membuatkan aku rasa cemburu >.< Tk dapat menangis lagi . Nk tengooook Aaaaaaron , haha xD

snf said...

amboi syok ye dengan xtvt xtvt cuti cuti semester.hepi oliday:-)

Anyez Nasri ツ said...

Ambooooi , snf perli ke apa ni ? Haha xD

NHMS said...

ramai gile ckp ombak rindu tu best.
tp xde mase lg nak tgok..

best sgt ke ek?

Anyez Nasri ツ said...

NHMS , mulut penonton yng ramai tengok , kata best . Tapi bagi yng sensitiflah . Sebab ada yng kata , setakat betakung je airmata , haha xD

FariehanIbrahim [LBC] said...

berfacebook itu sgt berfaedah oke. :D

#All da best result. :)