Monday, December 12, 2011

Pesoalan telah terungkaaaai .

Assalammualaikum .

Pesoalan kini telah tejawab mengenai result Final Exam . Honestly , sejak semalam lagi . Tapi oleh kerana semalam sepnjang hari " down " melampaaau tidak benafsu nk updated apataaah lagi online tnpa henti . Sebab sudah tahu for surelah rakan-rakan-rakan Politeknik semua sibuk im chat " apa result ? " , " mesti tebaeeeeek , kn ? " . Kdamn . Betapa teruknya aku meraaaaaaung , smpai sedu-sedu-sedu sobsobsob smpaaai pedihlah mata :'(


Seperti bayangan aku , memang tepaaat sekali . Aku telaaaampaaau takut akan Mathematics and yea , itu subjek buatkan aku kecundang :| Takziah , Anyez . Tapi alhamdulillah , sebab utk subjek yng lain semua dilandasan yng betul . Cuma perlu lebeh usaha . Sepatutnya , semester 1 inilaaaah kena pulun bnyak-bnyaaaak tapi aku abaikan =='

Insya'Allah , aku akan teruskan pejalaanan aku di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin , Perlis utk kursus Programming ni . Aku tk akan putus asa . Tk akn pernah sesekali beniat utk behenti atau tukar tempat pengajian . K classmates , ini keputusan aku . Semaaalaaam aku tk boleh chillax itu yng bila orng tanya aku jawab nk pindaaaaaaah :'( Watlek , aku tk pindaaaah . Aku sayaaaang and seronok berada di Perlis Indera Kayangan .

Walaupun pointer aku tk tinggi mane and tk sampai 3 pun . Krepeat , tk sampaaaaai 3 poooong , aku sudah tk sedih lagi . Redha . Ini semua hasel usaha aku . Tapi aku gelak har-har-har tengok result Computer Application Software , pointer tk setanding usaha and Programming Principles . Jujur , tk study lngsug . Apa yng ada dalaaam kepala , itu yng aku bawa masuk dewan and haselnya , memuaskan .

Overall , aku redha and terima semuanya . Besyukur .

5 comments:

jasmine jaszlee said...

dulu jas pernah kecundang dalam PROGRAMMING . jas pun low gila math 'CALCULUS' sb jas takde basic addmath lgsung . just jangan t'lalu down . usaha dear ! !

Anyez Nasri ツ said...

Anyez memang tk ada basic add math . Bayagkan , masa sekolah men dulu aliran seni :'( Mula-mula ramai " down " melampau taau , jasmine jaszlee .

jasmine jaszlee said...

same laa kite . dulu mase jas sekolah , jas memang ambek seni . dpt twrn uitm under Computer Science . tak ke gila ? last2 , down . honestly , jas stop study . -,-''

FariehanIbrahim [LBC] said...

sys dlu pom sem 1 pointer xsmpai 3,
tp alhamdulillah next sem makin naik,
yg pntg jgn putus asa, cri kwn2 yg blh bntu kita.
keep it up a gud work oke dear. :)

Anyez Nasri ツ said...

What , you quit , jasmine jaszlee ? Seriously ? Err , and sekrang study kt mane ?

Ooh sys FariehanIbrahim [LBC] , syukur jugalah pointer 2.5 ke atas :'( Semalam amat putus asa . Rasa nk quitlah juga . And nk lari ke Unisel . Bodoh betul ! Meraaaung bagai ==' Tapi dalam kelas tu , still ada 4-5 orng yng failed sbjek yng sama . Mathematics ni buat spoil ! Haha xD