Thursday, May 26, 2011

Sukar-nyaaa .


Sedih .
Te-rase diri ini tk layak dengan tibe-tibe .

Sukar-nya untuk aku terima .
Nada sinis yang di-ungkap amat-amat me-nusuk qalbu .
Err , kenapa ?
Bukan aku yang me-luluskan pe-mohonan semua .
Aku hanya me-mohon .
Salah ke ? Itu minat aku .

Fatin Athirah , kite sama .
Maseg-maseg dalam di-lema . Tk adil .
Ramai yang mudah me-jatuhkan kita dari mem-beri kata semangat .
Kita mampu . Belum cuba , belum tahu .

Tapi aku akan bukti-kan yang aku mampu .
Akan lakukan se-habes baek .
Will do my best .
Eeeh , memang susah ke course tu ? :D

5 comments:

fatenalina said...

huh..?!ada jgak mcm nie..?!

Freaky said...

huh ape yang berlaku ? huhu course tu tak susah pun kan

A i n n u r A f i f f a h said...

course ape dear?

kalau belajar sume senang kan :)

sayafatinathirah :) said...

haha , same lee kita cik anyez . apa yang kita kena buat buktikan yang kita boleh buat :)

Anyez Nasri ツ said...

A i n n u r A f i f f a h , course yang anyez dapat ni , maybe tk sesuai dngan result kott . and ada yng pndang serong :'(

argh .

susah-susah-susah . anyez mohon atas dasar minat . and bukan hak anyez me-nentukan . ramai yng kata anyez tk mampu nk terus-kn utk course ni .