Tuesday, May 24, 2011

PEJAM CELIK , PEJAM CELIK , NOVEMBER .


Hai . Waah , hebaaaak aku . Dalam masa 2 hari , beturut-turut k ceritaa tentag kejayaan aku di-terima masuk ke Politeknik . Err err , mula-mula , aku te-kejut juga and second intake . Perlis k . Bukan Penang atau Kedah . Parents aku plak , memang mula-mula cakaaaaaap , " tk boleh tuka ke kaaaak ? " K , faham . Emak and abah fikir if apa-apa jadi-kn dekat . Bak kata abah , " kalau dapat Penang , tiap-tiap minggu abah datang " . Tengook , susah-kn parents nk lepas-kan anak dara dorng sorng ni .

Tapi alhamdulillah , lepas se-jam be-bincang , abah aku sendiri sudah suruh prepare borang jawapan utk di-hantar . Oooh yea , ni pun baru balek dari beli sampul surat , setem , tangkap gambar be-ukuran pasport and buat ic baru . K , ic memang lambat nk dapat . 3 minggu kott tapi aku kelentog emaaak aku kata 2 minggu je . Gile nk kata 3 minggu , sure emak aku kutuk " Jabatan Pendaftaran Negara " tu . And ke-tidak puas hati-an aku kerana gambar yang di-tngkap pada hari-ni amat teruk k . Tudung bawal , benci-benci-benci .

Oleh kerana , aku pun bukan spesies bnyak songeh sangaaaaaaaaat , redha-kn je . Lagi-pun , nanti aku " buat-buat " hilang ic tu , boleh buat baru :D

Di-beri masa 14 hari dari tarekh 22 mei untuk meng-hantar surat jawapan tawaran be-kenaan . Tapi aku maseh lengah-lengahkannyaaaaaaa . Tahu-kn , aku-kn " last minute workers " . Hihi . So , esok kott baru boleh settle semua . Jadi , doa-kn semuaaaa-nya be-jalan dngan lancar .



Tk usah kelam-kabut sebab bulan November baru daftar . Sekarang , fikir utk kerja :D

9 comments:

Freaky said...

lama lagi la november.. sempat pose, ari raya dan macam2 lagi

Cik Ezy said...

muke xcomel dlm ic xpe..
kekeke

Anyez Nasri ツ said...

betul . sempat sambut raya . haha . and nanti raya kena pakat beli baju kurung bnyak-bnyak .

amir said...

wah..masuk poli ek? tak jadi masuk kolej islam tu?

Anyez Nasri ツ said...

a'ah . dapat tawaran-laaaaah amir . rugi kott . sebab ini yng aku nk since form 4 :)

Siti Nurhajar said...

hahaha ! jumpo la kita kat sanaa na ! :)

Anyez Nasri ツ said...

insya-allah :)

k e y r i said...

guud luck! :)

Nur Adilla said...

eaea... amcam nak kenal larh tempat tu.

btw, just cool. relax ja. sempat lg okey.