Sunday, May 22, 2011

POLITEKNIK , TERIMA KASEH :D

Klik untuk " hulk " .

Alhamdulillah . Berkat doa tk henti-henti , sampai-kn perasaan tk meng-harapkan sngat timbul and doa anda se-kalian , akher-nyaaaaaaaaa aku bejaya me-nempatkan diri di Politeknik yang men-jadi idaman aku since form 4 . K , ramai yang te-ingin ke Uitm tapi aku lebeh be-minat kepada Politeknik . Syukur sangat-sangat . And nmpaaaaaaaaak gaya-nya peluang utk aku tk pergi jauh and akan stay di Ipoh akan jadi kenyataan ni . Hihi .

Jadi keputusan rayuan UPU , boleh-laaaaaaah aku abai-kn . Maybe tk ada peluang jejak-kn kaki ke Uitm . Tapi aku redha . Kerana Politeknik terima pe-mohonan aku . Tk perlu buat rayuan langsug k :D

And esok baru thu kott dapat di-Politeknik mana , kan ? K , dia tk tules . So aku tk thu .

Alhamdulillah , terima kaseh kerana di-berikan peluang . Dan te-buktikan yang Tuhan telah me-nentukan rezeki setiap hamba-nya . Pecaya k . And yang lebeh seronok-nyaaaaaaaa , course yang aku dapat, ada-laaaaah course pilihan pertama aku . Tapi ada sape-sape boleh cerita me-genai course ini tk ?

Pfft , aku tk report lagi keputusan ni kt parents . Tunggu , excited nk tngok respon dorng . Emak abah , kakok sudah bukti-kn yang kakok maseh ada peluang ke Politeknik .

Updated :
Bakal men-jejakkan kaki di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin , Arau Perlis . Untuk
Diploma Teknologi Maklumat ( Pengaturcaraan ) , alhamdulillah :D

14 comments:

syazwani said...

huhu. tahniah sekali lagi.. :)

Freaky said...

tahniah la dapat apa yang mahu. tapi tu politeknik kat mana ?

Anyez Nasri ツ said...
This comment has been removed by the author.
Anyez Nasri ツ said...

abang firdaus , tk pasti . 26 mei nanti baru boleh semak surat tawaran kt laman web Politeknik tu .

Ainismaira said...

tahniah dik :)

-✿Ayu✿- said...

waaa...tahniah...!!! selajar lek lok k! belajar kt mane2 pun same je...janji kita ade minat nak belajar! welcome to another step of ur life!

mottymot said...

congrats ~~ (:

Shuu Hrdn said...

kongeret ahahah :) blaja rajin2 ye cucuu ,

fatenalina said...

CONGRAT SAYAAANG!!!
blajar lek lok..
time nie tak cek lagi..
nati faten cakap..HEHEH..

Cik Ezy said...

tahniah!
study leklok!
cik ezy pon bekas student politeknik..
=)

nida husna said...

tahniah. belajar kat mana pun sama je. janji kita ikhlas nak tuntut ilmu :)

meaw said...

acecececece.....excited eh... :P
study for da best kay!

cik najihah said...

congrate..
belaja rajin2 :)

teah said...

aku pon dpt...tahniah wan..

-teah-