Saturday, May 21, 2011

Kaaau , akher-nyaa .


Klik untuk " hulk " .

Kan gua kata , better lu keluar . Tk perlu nanges . And Azri , sila chill k . Lebat lagi perempuan lawa laen yang sesuai utk lu bro . Kehkehkeh . And Nera , lu tk perlu fikir , " err ke-mana hala tuju aku lepas ni ? " , " ada ke yang nk jadi-kn aku artes rakaman ? " . K , itu semua tk perlu k . Sebab lu te-jamin se-bagai se-orng pelakon . Alaaaa , macam Marsha . Korng se-negeri , kan ? Sesuai sngat-laaaaah tu . Haihh , macam aku je yang tentu-kn periuk nasi manusia itu , ish-ish .

Grr ~ Aku bukan tk suka kau , Nera . Tapi kerana kau buat-kan se-setengah rakyat Malaysia buta dan undi kau . Bukan atas dasar bakat kau . Aku tahu , tiap-tiap orang ada taste-nyaa sendiri tapi aku tk boleh terima k . And perlu aku ingat-kan kata-kata Faizal Tahir minggu lepas ? K , tonton ini .


Afdlin Shauki , tk te-ingin ke ambik dia jadi pelakon tambahan ? K , just extra pun sure filem lu bro , box-office . Time tu baru boleh uji para-para peng-undi Nera . Minat saaaaaaangat ke tk , kan ? Hihi . Atau-pun David Teoh yang sentiasa akan kata , " if you be-lakon dalam produksi gua , lu akn popular . bukan janji tapi pasti . " Haha . So , jangan fikir lame-lame if di-tawarkan jadi pelakon . Ini , aku support kau . Bukan aku hentam :D

Terima kaseh para peng-undi Nera yang celik mata malam ni . Sukaaaaaaaaaaaaaaaaa-nya aku , alaaaaaaaaaaaaahai . Seriously , aku tk sedih . Lagi sedih time Raqib kelua dulu . And terus-kan af-undi Hazama , kaaaaaaaaaawtim 

4 comments:

Cik Ezy said...

haha..
nera xbest!

Freaky said...

ahahaha freaky pun x percaya yang freaky tgk AF malam ni. aahhhhh tensi2

Gambar Pengalaman Bersukan

Anyez Nasri ツ said...

Cik Ezy , harap-kn prestasi dia akn me-ningkat ! tp tk . grr ~

Freaky , haih , balek terenganu balek tngok ke ? hihi

fatenalina said...

PUAS HATI + LEGA NERA KLUAR !!!