Friday, May 6, 2011

Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA 2011 .

Klik untuk " hulk " .

Hai . Since last night , memang gamaaaaaaat-laaaaaah aku serta be-berapa orng rakan laen dngan kesah semakan keputusan pe-mohonan ke-masukan ke IPTA ni . Sampaaaaaai-kn aku excited nk check juga tengah malam tadi . Hihi . Walhal tahu , mulai 12 tengah-hari baru boleh mulai semak . K , itu keputusan aku . Seriously , mula-mula frust juga .

Taaaaaaaaaapi , lepas kawan-kawan yang lebaaaaat dngan A's-nyaaa juga tk dapat , aku rase , ini-laaaaaaah di-namakan sebagai " rezeki " . Ramai yang mula bagi semangat kt aku . Dan , blaja kt mane-mane pun same je . Kan ? Honestly , aku memang tk harap-kn sngat ke IPTA sebab result aku tk hebaaaaaaaak . Dan aku me-nagih simpati dari Politeknik . Sila-laaaaaah be-simpati kepada saya dan pilih-laaaah aku ! Hihi .

Insya-allah , ada rezeki aku untuk smbung study , ada-laaaaah . Tapi aku tk be-henti meng-haraaaaap lagi ni . Pecaya pada rezeki :D

Doa-kn . 

Dan tahniah buaaaaaaat you-you all yang bejaya me-nempatkan diri di-IPTA . Jngan lepas-kn peluang yang sudah you-you aaaaaaaall dapat k . 

23 comments:

♕ qeen ♛ said...

rezeki masing masing Allah dah tentukan kan :)
kita pun tak dapat, sumpah kecewa gila sampai taknak post pape. hahahaha i try to accept the fact :P chill~

mottymot said...
This comment has been removed by the author.
mottymot said...

rezki ade kt mane2. (:

sy dpt kat UniMAP. metallurgist to be la nampaknya. (:

A N E F F said...

ada la tu rezeki kat tempat lain ;)

sya :) said...

jgn riso , kat mne pon kite blja , yg penting usehe tu kne ade :))

cik Dil said...

xpe..rezeki ada kat mane2..
mcm dil, dulu matrik dpt, ipta dapat..sampai tak tau nak p yg mane..2 2 course dil minat..last2, dil g matrik, n then sambung degree dlm course multimedia..^^ dr sains ke teknikal..^^

eh jemputlah intai kartun animasi yg dil buat..^^

Anyez Nasri ツ said...

oh qeen , tk dapat juga ke ? it's okay . rezeki kita tk ada . tapi nk cuba juga buat rayuan esok :)

Anyez Nasri ツ said...

mottymot , whoa best-nyaaaa . tahniah k :)

Cik Ezy said...

ade la rzki kat tmpt laen..
mybe politeknik..
=)

troubleqeyl :) said...

mana mana pun sama dik ,yang penting usaha tu nannti .:)

Anyez Nasri ツ said...

Cik Ezy , harap-harap , te-sngkut kt politeknik :)

Anyez Nasri ツ said...

troubleqeyl , betul tu . skrang baru rase nk layan ayat tu . se-belum ni te-lmpau meng-harap kt upu ni :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

insyaAllah dpt politknik..aminnn :D

peluang ada kt mana2 jer skrg,
jgn putus asa er! ^_^v

Ainnur Afiffah :) said...

bagus anyez ^^

jgn putus asa atau rasa down.

rezeki ada dimana2.

mungkin rezeki kita di tempat lain ^^

aminn:)

cik najihah said...

tak pe kat mana2 pun study same je yg penting niat

annenyss said...

jangan give up tau. teruskan belajar. :D

Anyez Nasri ツ said...

betul . yang pentig niat utk smbung blaja tk te-hapus . segala niat tu maseh betul , insya-allah ada rezeki-nya nt . terima kaseh .

anyez pun tk se-frust mane sudah skrang . meng-harapkan keputusan yang te-baek je skrang :)

Hayati Hamzah said...

dun ever give up !
banyak lagi peluang !
all the best !

cik ungu said...

sama la kite.!:(
tapi xpa..rezeki kte mgkn kt tempt len..yg penting never give up..:)

fatenalina said...

SAYE PON TAK DAPAT!
SEDIH GILER2!
KESIAN KITE KAN..
>__<

Anyez Nasri ツ said...

cik ungu and fatenalina , tk ada rezeki kita . insya-Allah , ada-laaaaaaah port laen yng di-berikan utk kita . Tuhan tahu yng te-baek utk kita .

so , pecaya k :)

fatenalina said...

betul2..kite tunggu politeknik pulak ye..insyaAllah ada rezki..amin..

hanisa sabrina said...

semoga cita cita dan impianmu tercapai. amin

good luck !