Wednesday, February 9, 2011

Mimpi ada-lahh kunci .

Tekanan beombak-ombak dalam kepala ni . Mula-lahh perasaan takut atau lebeh sopan , cuak me-nyelubungi diri serta jiwa ni , haish . Hamper se-bulan lagi , se-suatu yng bakal me-ngubah hala tuju hidup aku serta masa depan aku bakal belaku . Yeaa , result SPM bakal kelua next month . Ini bukan masa utk frust atau menyesal dngan se-suatu yng sudah lepas .

Tapi aku cuma harap ia-nya better-better than trial .


Virus akan me-nyerang aku jika result-nya nanti memang meng-hampakan atau err teruk , aduhh . Harap-harap ia-nya dapat-lahh me-lompatkn jiwa parents serta aku sendiri nanti , insya-allah .

And if agak cemerlang dan layak di-terima sambung blaja ke IPTA , harap-harap sngat course yng aku minat seperti Komunikasi Media atau Teknologi Kreatif ( Skrin ) , mesti seronok gile . Biaa-lahh , buat masa ni aku hnya mampu angan-angankannya . Tapi if tk dapat nanti , kecewa tk ? :'(

Oh kak anyez , kau bukan budak kechik lagi-lahh . Pecaya kepada rezeki dan ke-tentuan tuhan yea . Kuang-kuang , cakap tk mahu batak sngat , puuihh . Aku mahu maju-kn diri so kau-kau , jngan suka suka tk suka nk ada niat utk jatuh-kan aku .

Err last , aku rasa se-maken obses utk me-yerbu ke-diaman artes blog . Mereka bijak , blaja tinggi-tinggi , ada Di-ploma , Degree bagai-lahh . Tapi smpai skrang , dorng tk balas pun , huwaa . Sedar , sape-lahh aku ni-kn . Kah-kah-kah .

3 comments:

nelly said...

spm ?
menggigil ni .
rasa macam jangan keluar lah result ..

anyez nasri said...

haha . mahu biaa-kn dia kelua , tp tk ready utk me-nerimanya , haish .

nelly said...

haha .nelly juga !!
=D