Thursday, January 6, 2011

Be-wajah baru , sweet .

Selamat malam .

See , background bunga yang baru . Serba cerah sekarang , tk seperti se-belum ini yang sentiasa aku utama-kan warna gelap . Konon-konon nk sokong style Black Metal-lahh tu . Oh please-lahh , geli aku tngok aksi ngeri dorng tu , tk akan-lahh aku sokong kott , kan kan . Huh .

Walau-pun hanya background serta kotak jerit be-tuka wajah , satu pekara ke-harusan utk kita ukur and timbang ada-lahh berat blog ini . Maybe tk se-berat tukang taip-nya tapi rungsing juga if orng view agak lambat loading-nya . Itu semua gara-gara widget-widget yang pakat te-susun kemas di sudut tepi dinding atau-pun post page yang te-lmpau bnyak . Haih , nmpak-nya biaa kurang asal jngan lebeh , faham anak-anak ? Haha .

Ringan sekali bukan ? Rmai yang kata lebeh elok di-bawah 200 kb . If dapat lebeh bawah , bagus sekali-lahh tu . 

Ingin turut me-nimbang berat blog anda ? Pergi ke http://www.iwebtool.com/speed_test

4 comments:

Princess said...

yang macam ni pon da ok dan cantikk.. =)

Kotakudukuit ツ said...

mata kata tidak kepada warna puteh , alahai . haha .

myravea said...

Waaa..betul2 ringan!!sukee!!

Kotakudukuit ツ said...

tengok-lahh blog , kosong je . tk ada apa yang menarek :)