Sunday, April 10, 2011

Sri Perak e-driving Centre .

Suku hari berada di Sri Perak e-Driving Centre .

Tipu-lahh kalau tk penat . Be-peluh tangan , jari , ketiak , cis . Sampai be-kalilahh lap jari kt tisu sebab nk cop jari ashk te-sekat je . Jelas lagi-lahh ke-cuakan aku . Belum drive sudah be-peluh , apa lagi nanti lepas drive , kan ?

Kursus 3 jam di-dalam kelas memang agak 23 % bored . Pen-ceramah best tp dia suka buat lawak atau bahan yng ingin di-lawakkan itu tk kelaka . Well , part aku sedawa " blurp " lagi buat orng te-tarek tauu . # tk sopan betul . Se-lepas sesi be-gelak tawa yang 30 %-nya be-hasel , sesi di litar atau-pun parking di-laksanakan .

Muka 89 % me-lmbangkan cuak .

Sibuk keadaan kt situ kejab . Agak huru-hara dan " homaigoshh , sape tukang ajar ni ? " . Benda tu , be-legar kt dalam kepala ni hamper 15 menet . Dan abang Hamimazaan atau abang Lee yng te-pilih utk me-latih aku . Dia ada-lahh lelaki melayu yng muda . Handsome , serious tk tipu . Ada lesung pipi , dngan bekaca-mata Ray-Ban . Rakyat Kelantan . Maseh be-loghat Kelantan .


" weh , abng yng muda tu garang . "


Klik utk " hulk " .

Ceh , pndai-pndai je Teah cakap garang . Cancel pe-yataan yng petama . Sama sekali , silap . Dia fun . Sempoi and kdang-kdang agak ting-tong . Serasi juga-lahh sebab dalam kereta ashk nk ngumpat kereta di-hadapan yng be-gerak dngan me-gunakan ke-lajuan basikal . Whoa , teruk sekali , bukan ? Radio di-pasang hamper se-tinggi level maki aku .


Tempat baru . Suasana se-keliling baru . Kurang pokok , agak panas . Alhamdulillah , aku test kereta bukan motor . Litar yng cukup luas . Te-amat luas . Reaksi petama se-belum me-nekan Clutch , " bangg , tk penah sentuh semua ni lagi tahuuu tk . " Kahkahkah .

Lastly , tk sabar nk terus-kn sesi pe-manduan .

---------------------------------------------------------------------------

Dan selamat ulang-tahun ke-laheran kepada sahabat-ku iaitu Noor Shaheran Nishah . Whoa , snggup tauu nk balek Ipoh sebab nk celebrate birthday , haha . Tk-lahh smpai gtu , ceh . So sorry sngat-sngat sebab tk smpat nk lepak lame-lame-lame dngan kau . Sebab kelas aku pun habes petang :'(

Kita sempat lepak di D'naina je . Dan ke-betulan se-kejap je pun di-sertai Tun Muiz . Dan sempat-lahh sesi kejar me-gejar Fatin Nabilah

Happy Birthday , may Allah bless you

8 comments:

Cik Ezy said...

haha..
cik ezy pon cuak gak mase memula bljo naek kete..

epy besday utk kwn awk ye..

Anyez Nasri ツ said...

haha . seriously , memang cuak habes tadi . tp lame-lame , okay .

whoa , thanks :D

Eija Hassan said...

HB utk kwn AN.
wahh,ada lesen nnt jgn lupe bwk ija jejalan.

Anyez Nasri ツ said...

alaaaaaaaa , yng dia ada lesen pun tk bawa kita . cis .

Bro Azqar said...

owwhh sonoknyee.. t leh bawk jejalan hehehehee yeh3!!! XD

Anyez Nasri ツ said...

whoa , excited tahu excited . haha .

syazee said...

hepi belated burfday for ur fren..:)

Anonymous said...

skrg ni, cg lee adlh cg sy..hehe..
-niiar-