Friday, January 7, 2011

Sape cakapp ?

Ha , sape cakap me-lalui shoutbox atau shoutmix atau chatbox tk boleh maju ? Salah itu semuaa .


Ha , sekarang semua tk mahu ngaku , kan-kan-kan ? Me-lalui kotak jerit tu pun , traffic kita boleh be-tmbah . Ke-lebihan yang laen , dari situ jugak-lahh kita boleh kenai and be-kenalan and men-yendiri akan rakan-rakan blogger . Boleh usik-usik nakal macam si budak nakal selalu buat . Haha . 

Senang nk beblog-walking sebab ramai yang tinggal jejak di-situ . Jadi tk payah nk check satu-satu rakan followers utk di-serbu . Itu pun kira per-hentian sementara-lahh juga . 

Se-tiap ke-lebehan mesti ada ke-kurangan , kan ? Yang dapat aku kenai pasti , emoticon yang te-sedia hnya 10 . Tk boleh lebeh , jadi serabai siket-lahh utk kaki-kaki malas nk komen entry nie buat aksi muka lebeh ganas , kan . Pe-yimpanan pesanan pun sekitar 250 saja . 

And yang best shoutbox ini if ia-nya , premium . Ha , ttg premium tu , Allahu A'lam-lahh . Sebab aku tk thu me-nahu , heshh . Tk silap aku-lahh , selalu-nya if premium-premium nie for sure-lahh kena bayar . 

Terima kaseh Google atas info . 

9 comments:

! Encik Nakal ! said...

hakhakhak~~makin popular aku klu cm ni~~jem3

hahahahaa

Kotakudukuit ツ said...

gasak kau nk hot je . grr ~

! Encik Nakal ! said...

hang yg meng hot kan aku~~hakhakhak..jem..jemm

Kotakudukuit ツ said...

te-paksa buat kau sebagai contoh , haha .

Freaky said...

pemes gak ye shoutmix box ni. hehe

Kotakudukuit ツ said...

memang famous . and ada jugak link anda , haha .

padin said...

yup, smix mmg banyak kelebihan..

Aretikz said...

Yeeza.. memang SB ada kelebihan.. hehe.. cuma yg kondem sb ni.. bnyk kena letak spam. dan pastu nawaitu kebanyakkan orang skadar nak tingal jejak jak.. hehe..

Kotakudukuit ツ said...

betul tu . setuju ! anyez pun begitu , haha .